RS Grow

Sverige

Nätverket för dig som är 15-20 år och vill ta nästa steg på din resa. Få chansen att träffa spännande företag och människor genom våra olika event. Är du redo?

REGISTRERA DIG HÄR

Målgrupp: Tidigare RS-deltagare

Krav för ansökan: Tidigare medverkan i något av våra program RS Summer eller RS Entry.

RS Grow.

Vill du som tidigare RS-deltagare få chansen att utveckla dina entreprenöriella förmågor? Genom vårt alumninätverket RS Grow får du chansen att träffa spännande företag genom våra olika event . RS Grow är ett exklusivt nätverk för alla tidigare RS-deltagare som tidigare medverkat i något av våra program RS Summer (f.d. Roligaste Sommarjobbet) och RS Entry.

Få en fortsättning på din RS-resa.

Vi är en länk mellan RS-deltagare, alumner och arbetsmarknaden och tillsammans skapar vi förutsättningar för bredda ditt nätverk och dela kunskap.

 

EVENT:

5/3: GOOGLE

Den 5/3 håller RS Grow sitt första event tillsammans med Google i Stockholm. Här får du möjligheten att träffa en kvinna som gått från RS till Google och höra hur du kan få hjälp genom Google Digitalakademin. Temat är nätverkande och vi kommer tillsammans med er att sätta grunden för nätverket RS Grow. Vill du veta mer? Kontakta hej@rookiestartups.se 

Tema: Vikten av ett bra nätverk

TID: 5/3, 15.45-18.00

PLATS: Stockholm

För företag.

Tror ni också på unga förmågor? Kanske är ni som företag intresserade av att komma i kontakt med träffa de entreprenöriella talanger som finns i RS Grow? Kontakta my.ekstrand@rookiestartups.se