Information om RS Summer Entrepreneur 2020 p.g.a. Covid-19

Världen är under förändring och rådande situation med Covid-19 gör att samhället behöver ställa om. Rookie Startups har daglig kontakt med kommunerna och följer hela tiden myndigheternas rekommendationer gällande Covid-19. I den värld vi lever i blir det mer viktigt än någonsin att kunna anpassa sig och därmed har Rookie Startups tagit några beslut gällande sommarens program RS Summer Entrepreneur:

Vi ställer om: digital kickoff-vecka, fysisk coachning

DIGITAL KICKOFF-VECKA

  • Kickoff-veckan och utbildningsdagar kommer att ske genom digitala medel i de flesta regioner. Vi arbetar med flera digitala plattformar som kan säkerställa att programmet blir av oavsett läge och att samtliga deltagare kommer få daglig coachning i sitt företagande precis som tänkt.
  • Tack vare bra digitala plattformar kan vi säkerställa  att samtliga utbildningstillfällen kommer hållas lika interaktivt som ifall de hade skett fysiskt i en lokal.
  • Informationsträffen inför programmet kommer att ske digitalt och där kommer deltagarna få all information. Här finns även möjlighet att ställa frågor till våra programansvariga och coacher.

 

COACHNING OCH FÖRETAGANDE

  • Coachningen kommer att ske fysiskt (i små företagsgrupper om max 5 personer) och digitalt.
  • Vi kommer dubbla antalet coacher under kickoff-veckan för att alla deltagare ska få rätt handledning.
  • Utöver utbildning och daglig coachning kommer deltagarna kunna driva sina företag utifrån ett eget schema som självklart kan anpassas till rådande situation.
  • Denna sommar kommer bli en unik möjlighet för våra deltagare att lära sig mer om entreprenörskap och lära sig att anpassa en idé och plan utifrån hur omvärlden ser ut.

Frågor?

Har ni några specifika frågor relaterade till Covid-19 kan ni höra av er till my.ekstrand@rookiestartups.se eller ringa 070-750 66 69.

Schema 2020