PROGRAM FÖR SOMMARLOV (3-4 VECKOR)

_EX2

RS Social entrepreneur

I detta sommarjobb får ungdomar möjligheten att arbeta med spännande case och lösa utmaningar åt kommunen de är skrivna i. Under tre veckor arbetar vi med socialt entreprenörskap, idégenerering och konceptutveckling. Läs mer!

RS Summer entrepreneur

För ungdomar mellan 15-18 år som vill prova på att driva en egen startup som sommarjobb. Under fyra sommarveckor får de, själv eller tillsammans med vänner, förverkliga en affärsidé. Vill du vara en sommarlovsentreprenör?

RS Entry

Ett program för ungdomar som är nya i Sverige, mellan 15-21 år och vill lära sig mer om samhället, den lokala arbetsmarknaden och prova på att starta ett eget företag. Programmet ges med språkstöd.

PROGRAM FÖR HÖSTLOV, JULLOV & SPORTLOV (1 VECKA)

_Entrepreneur Express

Entrepreneur Express

Ett 1 veckas intensivt entreprenörsprogram där vi arbetar med idégenerering och konceptutveckling. Deltagarna får hitta sina drivkrafter och utveckla en affärsidé som kan drivas vidare som ett eget företag efter programmet.

Intrapreneur Express

Ett 1 veckas intensivt intraprenörsprogram där vi arbetar med idégenerering och konceptutveckling. Deltagarna får arbeta med utmaningar från kommun eller företag och utveckla konceptidéer för att lösa dessa utmaningar.

ARBETSMARKNAD

_Work Express

Work Express

Ett arbetsmarknadsprogram där vi under  8-veckor  hjälper vi långtidsarbetslösa unga vuxna att över gå i egen försörjning. Vi får i snitt 63-70 % i egen försörjning innan programmet är avslutat.

RS Grow (alumninätverk)

Nätverket för de som medverkat i något av våra tidigare program och vill ta nästa steg på sin resa. I RS Grow får man chansen att träffa spännande företag och människor genom våra olika event.

Är du nyfiken på att starta eget företag under sommarlovet?

För dig som är mellan 15-18 år och drömmer om att testa livet som entreprenör. Ser ifall din kommun har samarbete med oss och sök redan idag.