Sommarlovsentreprenör

RS Summer Entrepreneur

I detta program får ungdomar möjlighet att vara sommarlovsentreprenörer vilket innebär att de startar och driver ett eget företag under 4 sommarveckor, själv eller med vänner. Deltagarna ges utbildning, inspiration, ett startkapital och en personlig coach.

Om rs Summer entrepreneur

I RS Summer Entrepreneur får ungdomar mellan 15-18 år möjligheten att vara sommarlovsentreprenör och starta ett företag som sommarjobb, själv eller med vänner. De ges utbildning, ett startkapital och en personlig handledare som dagligen ger råd och stöd. Under fyra inspirerande veckor kommer ungdomarna att hitta sitt team, generera och välja en affärsidé, utveckla en affärsplan, hitta sina första kunder och få fart på sin verksamhet. Under denna period får deltagaren handledning; vi finns fysiskt på plats i kommunen dagligen för att ge deltagaren kontinuerlig feedback och stöd. Vi avslutar hela programmet med ett draknäste där deltagarna får möjligheten att pitcha sina affärsidéer framför en jury.

Programmet genomförs både lokalt samt regionalt i Stockholm, Uppsala och Sjuhärad.

PROGRAMUPPLÄGG

VECKA 1

KICKOFFVECKA

Programmets första vecka inleds med en kickoffvecka. Detta är en utbildningsvecka fylld med inspiration - genom föreläsningar, gästföreläsningar, workshops och teamövningar. Under denna vecka går vi igenom grunderna i entreprenörskap och det man behöver veta för att komma igång med sitt företag. Affärisdéer, marknadsföring, ekonomi och hållbarhet är bara några av de ämnen vi berör under kickoffveckan.

VECKA 2-4

FÖRETAGARVECKOR

Resterande veckor är det vi kallar för företagarveckor. Under dessa veckor arbetarna deltagarna med att driva sitt företag i praktiken, på plats i kommunen. Våra handledare finns tillgängliga dagligen för att ge feedback och hjälpa ungdomarna att nå sina mål - oavsett om det handlar om att tjäna pengar, göra social nytta, eller våga prata med fler människor. 

VECKA 4

FINAL & DRAKNÄSTE

Programmets sista dag avslutas med en storartad final och draknäste. Här har deltagarna möjlighet att pitcha sitt RS-företag och affärsidé inför en jury, och chansen vinna titeln 'Årets RS-företag'. 

Hur fungerar det?

Vi på Rookie Startups är en helhetsleverantör och säkerställer ett kvalitativt jobb med kompetent personal. Vi ansvarar bl.a för:
Sommarlovsentreprenörer i Stockholm under finaldagen på Handelshögskolan

Deltagare
RS Summer Entrepreneur


Jag lärde mig mer än jag någonsin trodde jag skulle göra

Deltagare
RS Summer Entrepreneur


Denna programmet är jätte bra till dig som verkligen vill starta ett eget företag

Deltagare
RS Summer Entrepreneur

Vi tar gärna ett möte 👋

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.